Så skapar du ett personligt hem med posters och snygga bilder

Ett mycket enkelt sätt att skapa ett personligt och mysigt hem är genom inramade foton och konstverk på väggarna. Det finns en mängd olika posters och affischer du kan välja mellan beroende på om du älskar de senaste trenderna eller vill skapa något helt unikt.

Inramade posters blir snygga tavlor

Att bara sätta upp en bild ger aldrig samma känsla som när ett foto eller en poster är inramad. Det lyfter bilden flera nivåer. Det roliga är också att bilden och ramen ger ditt hem en personlig touch. Du kan använda samma slags ram i alla rum i hela ditt hem, för att ge en enhetlig känsla som återkommer och ger mycket harmoni. Eller så väljer du att sätta upp olika ramar i olika rum, eller rentav i samma rum, för att skapa en mer bohemisk stil. Posters är ett väldigt billigt sätt att med enkla medel göra något nytt i ditt hem. Köp dina ramar och posters hos Gallerix som har ett stort utbud med både de senaste trenderna, klassiker som Monet och vackra naturfotografier, snygga porträtt och modern konst. Du kan även skapa en egen karta och köpa födelsedagstavlor hos Gallerix. Att skapa egen unik karta passar dig som älskar att resa eller bara gillar den senaste trenden.

Posters i köket

Det är väldigt snyggt att sätta upp posters i köket. Det finns en orsak till att så gott som alla kaféer har stora posters både i kafédelen där gästerna äter och vid själva bardisken. Bilder på mat, grönsaker eller annat som tillhör köket ger inspiration och en trevlig inramning till maten. Om du älskar kaffe kan du ha ett särskilt bord eller en smalare byrå där du ställer din tekokare, kaffebryggare eller kaffemaskin. Bredvid kaffemaskinen ställer du din kaffe- och tesamling i fina burkar. Sätt sedan upp några passande fotografer eller bilder på kaffe eller sköna muggar. Det ger en väldigt enhetlig och kaféaktig känsla. Naturligtvis låter du bilderna vara inramade i en träram som går i nyansen kaffe.

Badrummet

Vissa personer tycker om att skapa spakänsla i sitt badrum – naturbilder med mycket grönska och vatten – medan andra tycker om att sätta upp en mer humoristisk bild. Kanske en bild med mycket text så att folk har någonting att titta på och läsa medan de besöker rummet. Du hittar alla slags bilder hos Gallerix, för både humor och avslappnat spa.

Vardagsrummet

Om du har ett stort vardagsrum kan du skapa en tavelvägg med inramade affischer och posters. Det blir som en fondvägg skapad av tavlor och rummet får mer karaktär än om du bara sätter upp liknande tavlor runt om i rummet på ungefär lika långt avstånd. Du kan också köpa posters i olika storlekar eller använda olika storlekar och former på ramarna för att ge rummet en mer personlig känsla.