Visa vem du är med snygg konst på väggarna

Det är roligt att inreda sitt hem i en personlig stil. Sätt upp snygga tavlor och posters och visa vem du är.

Inramade posters

Att sätta upp inramade posters är ett billigt och enkelt sätt att inreda sitt hem med snygg konst. Dagens posters är verkligen konstverk som kan lyfta ett rum. Ge det en skön känsla. För att dina posters ska komma till sin rätt bör du också rama in dem. Det gör stor skillnad. Många gånger kan en ram och en bild kompletterar varandra, så att de båda lyfts fram på ett särskilt sätt. Det absolut enklaste och smidigaste är att köpa både posters, tavlor och ramar online. Gå in på Dear Sam som har ett stort utbud av både designade posters ramar och snygga fotografier. Varför inte välja en poster med ett citat som du verkligen gillar.

Posters med citat

Idag är det väldigt trendigt att sätta upp citat på väggen. Det finns många sköna och tänkvärda citat att välja mellan, som till exempel ”So many books, so little time” (Frank Zappa) eller ”Together is our favorite place to be” som du hittar på Dear Sam. Du har många sköna citat att välja mellan. Citat har flera funktioner. Dels berättar det väldigt mycket om vem du är. Man säger att en bild säger mer än tusen ord, men ibland säger ett citat mer än en bild. Ett citat kan verkligen ge essensen av en viktig tanke eller känsla. Det kan vara väldigt motiverande. Om du håller på att starta ett företag, komma i form eller håller på med något annat projekt är det uppmuntrande att läsa ett positivt citat om att arbeta på sitt mål varje morgon när du lämnar hemmet. Ibland kan vi också behöva citat som hjälper oss mentalt att orka; att du duger och är värdefull. Posters är också jättebra presenter. Köp både poster och ram, så har du en uppskattad och genomtänkt gåva att ge bort.

Färger och element

För att dina posters verkligen ska bli konst på dina väggar är det klokt om du köper bilder i färgtoner och nyanser som passar i ditt hem. Så att hela ditt hem blir en helhet. Du kan också köpa serier med konstposters. Samma designer som har skapat flera bilder som fungerar väldigt bra ihop. Antingen sätter du dem tillsammans eller så låter du samma slags design återkomma i flera rum i ditt hem. Så skapar du en tydlig enhet. Ett lätt sätt att skapa enhet med en modern twist är genom att satsa på abstrakt konst. Just nu är det väldigt inne med abstrakt konst på väggarna. Det finns dels abstrakt konst som bara är färger, dels abstrakt konst som kombinerar färger med tydliga element. Just nu är det också mycket trendigt med line art. Illustratören har ritat en bild av till exempel en kvinna eller en blomma med bara några enkla streck. Ofta brukar bilden också ha ett eller flera färgmoln. Trendig, rogivande och snygg konst att fylla väggarna med.