Liva upp hemmet med tavlor

När det kommer till inredning finns det vissa detaljer som gör att hemmet känns levande, som ger det atmosfär. Det är växter, gardiner och tavlor. Utan de bitarna kommer ditt hem kännas kalt och opersonligt, som om du fortfarande håller på att flytta in och ännu inte är klar med inredningen.

Bli medveten om tavlors effekt

Gardiner och växter är en stor hjälp i att skapa hemtrevnad, men det är vad du sätter upp på väggarna som verkligen får ditt hem att kännas personligt och där du kan sätta din unika touch. Det är också viktigt att veta att det inte bara är själva motivet på det du sätter upp som skapar karaktär. Här spelar stilen en stor roll, som exempelvis vilken typ av ram du använder och hur du sätter upp tavlorna. Vill du att ditt hem ska präglas av elegans och ordning och reda, behöver konsten på väggarna gå ihop färgmässigt med resten av inredningen samt gärna sättas upp i ögonhöjd. Kanske vill du istället ha mer färg och kontraster i dina val av tavlor, och sätta upp dem på olika höjd och i olika storlekar. Vilken stil du än väljer är tavelväggar ett populärt val, där du samlar några väl utvalda tavlor och låter dem samsas på ett mindre utrymme. På Frameit.se hittar du allt du behöver och lite till för att skapa rätt känsla i ditt hem med hjälp av tavlor, affischer, ramar och mycket mer. Sätter du upp en tavelvägg är det bra att läsa på lite innan så att du hittar tips för att få tavlorna raka, annars kan upplevelsen av väggen bli mer negativ än positiv, vilket ju inte är tanken.

Låt tavlorna reflektera din personlighet

När du väl fått upp de tavlor du vill ha kommer du både se och känna att atmosfären blivit helt annorlunda i ditt hem, och att stilen knyts ihop på ett väldigt behagligt sätt. Det blir ett hem där besökare får uppleva en del av din personlighet utan att du berättar om den, något som ofta kan leda in på väldigt spännande och intressanta samtal. Så låt dina väggar uttrycka vem du är, dina intressen eller representera något du älskar. Du kommer må ännu bättre i ditt hem och dina besökare kommer också uppleva harmonin och uttrycket du visar upp genom dina tavlor.